Go Back   Forum Runner Support > Forum Runner > Bug Reports
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  (#1) Old
ikeclub
Junior Member
 
Default Display problem with Android 4.4 (KitKat) - 11-21-2013, 09:27 PM

I just got upgraded to Android 4.4, and the first thing I noticed is there is an issue with the lower control icons being cut off.

   
Reply With Quote
  (#2) Old
Febby
Junior Member
 
Default 11-21-2013, 11:35 PM

Same here. I hope they finally release an update for android. . Feels like android is abandoned.
   
Reply With Quote
  (#3) Old
Zachery
Forum Runner Support
 
Default 11-25-2013, 01:24 AM

Thanks for this, is kitkat now stable?


Zachery Woods
Forum Runner Support Team
Pester me on Twitter @FRZachery
   
Reply With Quote
  (#4) Old
Rocket 442
Junior Member
 
Default 11-26-2013, 06:15 PM

We have been having reports of this as well. Kitkat is "stable", but it is only released to select (I believe Nexus) devices so far. It is a decent share of our android users though because we're getting multiple complaints.
   
Reply With Quote
  (#5) Old
Zachery
Forum Runner Support
 
Default 12-02-2013, 03:38 PM

Quote:
Originally Posted by Rocket 442 View Post
We have been having reports of this as well. Kitkat is "stable", but it is only released to select (I believe Nexus) devices so far. It is a decent share of our android users though because we're getting multiple complaints.
I use a nexus 7 regularly, and I hadn't seen it deployed yet (when I originally commented). I'll get this reported. Thanks for the heads up.


Zachery Woods
Forum Runner Support Team
Pester me on Twitter @FRZachery
   
Reply With Quote
  (#6) Old
ikeclub
Junior Member
 
Default 12-16-2013, 11:19 PM

Is this going to get fixed? Is Android getting any more development, or are we at the end of the line?
   
Reply With Quote
  (#7) Old
readytogo
Junior Member
 
Default 12-29-2013, 06:47 AM

Quote:
Originally Posted by ikeclub View Post
Is this going to get fixed? Is Android getting any more development, or are we at the end of the line?
I find myself asking the same.

Are any of the reported bugs being fixed, also will there ever be a version that works with any of the releases of Xenforo beyond 1.1 or is the whole thing dead in the water and should I move my users to something like tapatalk?

A statement from Internet Brands would be useful if they are discontinuing support for forumrunner which would certainly appear to be the case.
   
Reply With Quote
  (#8) Old
ikeclub
Junior Member
 
Default 12-31-2013, 02:22 PM

Hello, Forum Runner... Are you still in business?
   
Reply With Quote
  (#9) Old
Zachery
Forum Runner Support
 
Default 01-07-2014, 11:07 PM

I don't have an update about this now, sorry!


Zachery Woods
Forum Runner Support Team
Pester me on Twitter @FRZachery
   
Reply With Quote
  (#10) Old
carsafety
Member
 
Exclamation 02-16-2014, 08:50 PM

Devices are now shipping with Android 4.4. I'm getting this complaint now as well. It's a major issue that prevents proper function of the app.
   
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions Inc.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com