Go Back   Forum Runner Support > Forum Runner > Forum Runner Chat
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  (#1) Old
Lynk
Junior Member
 
Default Registration doesn't accept forum icon. - 05-25-2010, 03:08 PM

I've registered my site (http://www.drzforums.com), installed the Forum Runner plug-in, and published to the directory; however, the registration site isn't allowing an icon upload. During initial registration, the maximum size is defined as 80x80, with auto scaling. When editing the site details, maximum is defined as 64x64, with auto scaling. I've tried a 59x59 image in PNG and JPG, but neither work.

All I want to do is add this image to my directory listing:



Has anyone else experienced this issue? I'm running IE8 on Vista.
   
Reply With Quote
  (#2) Old
Lynk
Junior Member
 
Default 05-25-2010, 04:53 PM

Okay, I got it to work. The form will only accept a GIF. Either that, or it needs a limited color depth.
   
Reply With Quote
  (#3) Old
ClemsonJeeper
Forum Sprinter
 
Default 05-25-2010, 05:00 PM

Will take a look at it - it should convert any kind of image to the right one, and scale it!


Rob J
Forum Runner Developer

http://www.forumrunner.net
   
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com