Go Back   Forum Runner Support > Forum Runner > Forum Runner Chat
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  (#11) Old
Morac
Senior Member
 
Default 06-13-2010, 05:59 PM

Quote:
Originally Posted by ClemsonJeeper
Hmm. I'll do some testing and make sure its still working OK and no bugs were introduced.
I also got a push notification for this, but not one for the AVSForum app earlier today. Not sure how they are different.

Last edited by Morac; 06-13-2010 at 06:34 PM.
   
Reply With Quote
  (#12) Old
Morac
Senior Member
 
Default 06-14-2010, 07:59 PM

I'm getting push for forum runner app, but not for avsforum app despite both being logged into push.

Also I keep getting unsubscribed from threads.
   
Reply With Quote
  (#13) Old
ClemsonJeeper
Forum Sprinter
 
Default 06-14-2010, 10:39 PM

Unsubscribed from threads on AVSForum? That is likely a server-side issue with the plug-in. I'll talk to David and see what the issue is.


Rob J
Forum Runner Developer

http://www.forumrunner.net
   
Reply With Quote
  (#14) Old
Morac
Senior Member
 
Default 06-15-2010, 08:50 AM

Quote:
Originally Posted by ClemsonJeeper
Unsubscribed from threads on AVSForum? That is likely a server-side issue with the plug-in. I'll talk to David and see what the issue is.
No I've gotten unsubscribed from threads in a bunch of different forums including this thread. It doesn't happen all the time though.
   
Reply With Quote
  (#15) Old
ClemsonJeeper
Forum Sprinter
 
Default 06-15-2010, 01:33 PM

That is very odd. We had an intermittent issue with TivoCommunity but that has been fixed.

If you can find a reproducible situation, it would be much easier to debug.

I just verified that I am getting push notifications through Forum Runner as well as AVSForum (both signed into the same push notification account).

The only time you will run into issues is if you share the same push notification account across devices (eg, ipad, ipod touch, iphone). This is because when you enter any forum runner app (the main one or the branded version), it associates THAT individual device with your push notification account. So all push notifications sent to your push account will be sent to the device you last used to access it.


Rob J
Forum Runner Developer

http://www.forumrunner.net
   
Reply With Quote
  (#16) Old
Morac
Senior Member
 
Default 06-15-2010, 08:16 PM

I just got unsubscribed from another thread in this forum again. It happened when edited a post in a subscribed thread.

I'm going to try and reproduce it again now.

Test edit

Edit: yep it unsubscribed me. I'm going to post that in the bug thread.

Last edited by Morac; 06-15-2010 at 08:26 PM.
   
Reply With Quote
  (#17) Old
ClemsonJeeper
Forum Sprinter
 
Default 06-16-2010, 02:26 PM

Yup, I just duplicated it. Editing removes subscription to a thread. I'll fix it now.


Rob J
Forum Runner Developer

http://www.forumrunner.net
   
Reply With Quote
  (#18) Old
Morac
Senior Member
 
Default 06-16-2010, 02:40 PM

Thanks.
   
Reply With Quote
  (#19) Old
ClemsonJeeper
Forum Sprinter
 
Default 06-16-2010, 02:41 PM

It's fixed here. I'm doing some testing and about to deploy a new version (1.3.6) of the add-on for forum owners to install.


Rob J
Forum Runner Developer

http://www.forumrunner.net
   
Reply With Quote
  (#20) Old
Morac
Senior Member
 
Default 06-16-2010, 09:16 PM

That's good, I'll await it to get pushed out.

Back to the original topic. I logged out of push notifications in the AVS Forum app and then back in again and I've been getting notifications since then.
   
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com